Căutare MDM

Buletin

focus 1.8 tdci modificat manual 2008

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #33906 prin manual-mecanic
Manual de utilizare focus 1.8 tdci mod 2008 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am nevoie de manualul de service pentru Focus 1.8 TDCI din 2008.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #33918 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual Focus 1.8 TDCI, model 2008
Salut prietene, cu siguranță te pot ajuta cu informațiile de care ai nevoie, dar informațiile sunt extrase dintr-un program auto. Trebuie extrase în mai multe fișiere PDF pentru fiecare secțiune a vehiculului, așa că vei vedea că e puțin plictisitor, haha, dar se poate face în siguranță. Specifică ce ai nevoie ca să pot ajunge la subiect când obțin informațiile. Am nevoie de numărul de serie al caroseriei. Este în engleză, dar este totuși destul de util.

Dă-mi adresa ta de e-mail și ți-l voi trimite imediat ce îl primesc, dar, în același timp, aș vrea să știu dacă mă poți ajuta cu următoarele:

Piese și Manual de atelier, dacă este posibil, pentru încărcătorul compact BobCat S185 Turbo Series, 525015559. Următoarea adresă conține un link unde poți vedea coperta manualelor respective mai detaliat.

truck-expert.net/Bobcat-S175-and-S185-Turbo_1046.html

Sper că ne putem ajuta reciproc, despre asta este vorba.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34006 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual Focus 1.8 TDCI, model 2008
Bună ziua, mulțumesc, adresa mea de e-mail este Nu am manualul pe care mi l-ai cerut, dar voi vedea dacă îl pot obține.