Căutare MDM

Buletin

manual nissan tsuru b13

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3241 prin manual-mecanic
Manual Nissan Tsuru B13 Publicat de manual-mecanica
Salut, membri ai forumului, am o rugăminte pentru voi. Dețin un model mexican Nissan Tsuru din 1993, cu motor E16 cu 8 supape. Aș dori să știu dacă există un manual pentru acest motor. Am probleme cu utilizarea uleiului și am nevoie de schema de vid și debit de gaz și tot ce ar putea fi implicat. Aș aprecia foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #7242 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re:Manual Nissan Tsuru B13
Prietene, verifică manualul Tsuru, găsești ce-ți trebuie, l-am verificat deja și e foarte complet. Poți verifica și manualul motorului B13, dar s-ar putea să nu funcționeze pentru tine, deoarece al tău are injecție electronică, iar dacă pierde ulei, verifică garniturile și garniturile chiulasei. De asemenea, ține minte că de fiecare dată când faci o reglare, ar trebui să o verifici și să schimbi diferite lucruri în funcție de kilometrajul navei tale!!!
Salutări!!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #39864 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re:Manual Nissan Tsuru B13
În primul rând, vă mulțumesc și vă salut cu cele mai bune urări. Chestia e că tocmai l-am reglat și am verificat mai multe manuale, dar toate menționează sistemul cu lanț. Mă gândeam că s-ar putea să fi făcut o greșeală cu distribuția. Roata arborelui cotit are două marcaje: un triunghi și un zero. Pe care ar trebui să o pun la locul ei cu zero pe roata arborelui cotit?