Căutare MDM

Buletin

manual nissan tsuru b13

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 7 luni #3241 prin manual-mecanic
Manual Nissan Tsuru B13. Publicat de manual-mecanica
Salut, colegi membri ai forumului, am o rugăminte pentru voi. Dețin un Nissan Tsuru mexican din 1993 cu motor E16 cu 8 supape și aș dori să știu dacă există un manual pentru acest motor. Am probleme cu arderea uleiului și am nevoie de diagramele de vacuum și circulație a gazelor de eșapament, precum și de orice alte informații relevante. Aș aprecia foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #7242 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Manual Nissan Tsuru B13
Hei, prietene, verifică manualul Tsuru; are tot ce ai nevoie. L-am verificat deja și e foarte complet. Poți verifica și manualul motorului B13, dar s-ar putea să nu funcționeze pentru tine, deoarece al tău are injecție electronică de combustibil. Și dacă are scurgeri de ulei, verifică garniturile de etanșare și garniturile chiulasei. De asemenea, nu uita că de fiecare dată când faci o reglare, ar trebui să verifici și să înlocuiești diferite piese în funcție de kilometrajul mașinii tale!
Noroc!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Cu 12 ani și 11 luni mai devreme #39864 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Manual Nissan Tsuru B13
În primul rând, mulțumesc și salutări. Chestia e că tocmai l-am reglat și am verificat mai multe manuale, dar toate folosesc un sistem cu lanț. Crezând că aș fi putut greși cu distribuția, fulia arborelui cu came are două marcaje: un triunghi și un zero. Pe care ar trebui să-l aliniez cu zeroul de pe fulia arborelui cotit?