Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de un manual pentru a schimba evaporatorul în RAM.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #32400 prin manual-mecanic
Vreau să schimb evaporatorul la Ram 150-ul meu din 2004.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #32403 prin manual-mecanic
Îți pot spune că manualul nu va specifica totul. Te sfătuiesc ca, dacă o să-l schimbi singur, să începi prin a coborî volanul, apoi accesoriile precum turometrul, torpedoul și senzorul până reușești să scoți bordul. Partea cu motorul are șuruburi. Nici nu e ușor, nici dificil. Trebuie doar să bagi picioarele înăuntru și să nu desfaci șuruburile. Asta necesită cam peste 50 de șuruburi de 8 mm sau cu caneluri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #32404 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru răspuns.
Cunoști vreun link sau videoclip care m-ar putea ghida pas cu pas? Am cumpărat deja evaporatorul, dar trebuie să știu exact ce șuruburi să slăbesc.
Dodge Ram Hemi-ul meu este un Larami 4x4... are o mulțime de accesorii în spatele bordului.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #32423 prin manual-mecanic
Nu prea, dar trebuie să te uiți pe lateralul de jos al plăcii, sunt niște șuruburi. Oricum, de fiecare dată când scoți accesoriile, îți vei da seama pe care trebuie să le demontezi.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #32426 prin manual-mecanic
Prietene, demontează pas cu pas tot ce crezi că este necesar. Ori de câte ori demontezi o secțiune importantă, folosește un aparat foto pentru a face fotografii, astfel încât să poți reasambla fără riscuri în sens invers. Strânge șuruburile, calculând forța folosită la demontare. Dacă este posibil, lasă șuruburile în filetul lor pentru a minimiza greșelile sau pierderile.