Căutare MDM

Buletin

Manual motor Lombardini RD290

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31445 prin manual-mecanic
Manualul motorului Lombardini RD290. Publicat de manual-mecanica
Vă rog să-mi spuneți dacă cineva are manualul de reparații pentru motorul Lombardini RD290

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31496 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Manualul motorului Lombardini RD290
Cred că, pe baza acestei denumiri, motorul este un Rugerini Diesel 290. Nu sunt familiarizat cu Lombardini. Rețineți că Rugerini a fost achiziționată de Lombardini, iar ulterior ambele au fost achiziționate de Kohler, iar unele părți ale motorului au sigla Lombardini. Am atașat una în limba engleză, în caz că este de ajutor.

Cu stimă

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31498 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Manualul motorului Lombardini RD290
Cred că, pe baza acestei denumiri, motorul este un Rugerini Diesel 290. Nu sunt familiarizat cu Lombardini. Rețineți că Rugerini a fost achiziționată de Lombardini, iar ulterior ambele au fost achiziționate de Kohler, iar unele părți ale motorului au sigla Lombardini. Am atașat una în limba engleză, în caz că este de ajutor.

Cu stimă