Căutare MDM

Buletin

Cerere pentru manualul motorului KA24DE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31368 prin manual-mecanic
Cerere pentru manualul motorului KA24DE. Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, am un Nissan Urvan pe care nu am reușit să-l repar pentru că nu am manualul pentru a face reglajele necesare și a verifica ce piese s-ar putea potrivi de la alte vehicule cu același motor. A fost foarte dificil să găsesc piese pentru această unitate și știu că alte vehicule folosesc motorul KA24DE, dar nu vreau să risc să cumpăr piese fără să știu dacă se vor potrivi. Am un motor KA24DE pe care l-am luat de la un Altima, dar la prima vedere nu arată la fel ca cel din duba mea, deoarece Altima este cu tracțiune față. Aș vrea să știu ce piese pot recupera de la motorul meu, ca să le pot combina pe cele două și să-mi pun duba din nou în funcțiune. Sper că cineva mă poate ajuta și să-mi ofere manualul pentru acest motor și, dacă nu este prea mare deranj, și manualul pentru Altima, dacă aceste informații sunt disponibile separat.

Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31441 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Solicitarea manualului motorului KA24DE
Ce informații ai nevoie?
Îți pot oferi doar jocul lagărului, bielei și supapelor. Dar dă-mi specificațiile motorului tău în centimetri sau inci.
Referitor la comentariul tău că nu sunt la fel, bineînțeles că nu sunt, mai ales din cauza configurației motorului.
Doar motorul în sine este același. Cât despre posibilitatea de a schimba piesele... mă îndoiesc, deoarece chiar și atunci când configurația motorului este schimbată, suporturile motorului și accesoriile (pompa de apă, pompa de servodirecție, alternatorul etc.) sunt aproape întotdeauna diferite. Dă-mi mai multe informații despre ce încerci să faci.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.