- Mulțumiri primite: 2
22-06-2025 Accesări: 6316 Tehnologie
19-06-2025 Accesări: 4841 Tehnologie
05-05-2025 Accesări: 4792 Tehnologie
08-09-2022 Accesări: 4528 Informatică
Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.
Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.
murillo a scris: Ei bine, aș putea avea unul dintr-un program auto și vi-l pot trimite în format PDF, dar am nevoie de mai multe informații. În ce an este? Serie de caroserie, dacă este posibil? Și de ce anume aveți nevoie? Scheme electrice? Coduri de eroare? Vă rog să specificați și cu ceea ce aveți, vă pot ajuta. Dar, în același timp, aș dori să știu dacă mă puteți ajuta cu acest lucru:
Dragi și stimați cititori, am nevoie de cineva care să-mi furnizeze piesele și manualul de service, dacă este posibil, pentru încărcătorul compact BobCat S185 Turbo Series 525015559. La următoarea adresă, există un link unde puteți vedea coperta manualelor respective mai detaliat.
truck-expert.net/Bobcat-S175-and-S185-Turbo_1046.html