Căutare MDM

Buletin

Manual motor Nissan/Datsun Bluebird GL L18

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #2963 prin manual-mecanic
Manual motor Nissan/Datsun Bluebird GL L18 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, sper că sunteți cu toții bine!!!!!.

Sunt nou pe acest forum, care mi-a plăcut foarte mult pentru că este atât de cuprinzător și de aceea am decis să adresez următoarea întrebare!!!

Mă întreb dacă cineva, din întâmplare, ar putea avea un manual pentru Nissan/Datsun Bluebird Seria I din 1981. Caut pe internet și nu găsesc nicio informație tehnică despre mașină în general și în special despre MOTOR, care este un Nissan L18 cu carburatoare duble: woohoo::woohoo:
Vă apreciez ajutorul anticipat!!!!!

Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #9202 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual motor Nissan/Datsun Bluebird GL L18
Bună ziua, dacă aveți noutăți despre unde pot obține informații despre Datsun 1.8 Buelbrt, v-aș aprecia dacă m-ați anunța. Adresa mea de e-mail este

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 9 luni #50329 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Manual motor Nissan/Datsun Bluebird GL L18
Omule, am nevoie de capătul cutiei, nu-mi dau seama unde se pune:\ dacă știi ceva, mulțumesc pentru ajutor.