Căutare MDM

Buletin

Manual de utilizare Chrysler Stratus 97

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #2936 prin manual-mecanic
Manual Chrysler Stratus 97 Publicat de manual-mecanica
Mă poate ajuta cineva? Trebuie să înlocuiesc pompa de apă la Stratus-ul meu din '97. Locuiesc în Houston, Texas, și îmi cer la fel de mult:( ca mașina în sine:ohmy: . Am nevoie de mașină ca să-mi transport gemenii. Mulțumesc anticipat pentru ajutor. Și salutări din Space City:sărut: ...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #2939 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual Chrysler Stratus 97
:) Dacă vrei să ți-o schimbe la reprezentanță, ei bine, e scump, caută un atelier pe care ți-l poate recomanda cineva. Am un Stratus din '98 și urma să schimb pompa de apă. M-au taxat în jur de 40 de dolari pentru manopera și 80 de dolari pentru pompa originală, în total 120 de dolari. Așa că încearcă să o faci afară. Mai este o pompă pe care o vând, care nu este cea originală și costă 35 de dolari.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni - Acum 17 ani și 3 luni #2941 prin manual-mecanic
B) Salut omule, ei bine, încă un serviciu și o contribuție la
Iată manualul, sper să-l pot încărca, dacă nu, contactați-mă.
parola este munssacorp
Este un fișier .rar, așa că, dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail
Ultima editare: acum 17 ani și 3 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34275 prin manual-mecanic

munsa a scris: B) Salut omule, ei bine, încă un serviciu și o contribuție la
Iată manualul, sper să-l pot încărca, dacă nu, contactați-mă.
parola este munssacorp
Este un fișier .rar, așa că, dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail

Salut prietene, mai ai manualul pentru Stratus-ul din '97, deoarece am niște probleme cu mașina și am dus-o la mai mulți mecanici și niciunul nu are defectul. Sper că mi-l poți trimite sau să-mi spui de unde îl pot descărca. Mulțumesc foarte mult. Adresa mea de e-mail este