Căutare MDM

Buletin

Manual de piese VW Caribe 79

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2922 prin manual-mecanic
Manual de piese VW Caribe 79 Publicat de manual-mecanica
:) Bună ziua, aș dori manualul de piese pentru un VW Caribe din 1979. Dacă mi l-ați putea obține, v-aș fi recunoscător, deoarece fratele meu își restaurează mașina, motiv pentru care are nevoie de el. Mă gândesc să-l obțin în acest fel. Vă mulțumesc și vă transmit cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 luni #3668 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual de piese VW Caribe 79
Am nevoie și de manualul electronic pentru Caribe 79. Dacă îl puteți obține, aș fi apreciat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #16170 prin manual-mecanic
Uau, mă gândeam să-l iau de aici, dar, cum totul e ieftin acum, va trebui să-l cumpăr și să-l încarc săptămâna viitoare, iar apoi o să-l comand pe cel de Chevy de la ei.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #16334 prin manual-mecanic
Dar tu, am găsit acest site, sperând să găsesc manualul acolo, dar nu a fost așa, a trebuit să-l cumpăr, dar spune-mi dacă ești interesat, contactează-mă.
:aha:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21769 prin manual-mecanic
Uite un manual, este foarte util mai ales dacă Caribe-ul tău este 1500 sau 1600, dar eu îl caut pe cel pentru Caribe MK1 sau 1800. Dacă cineva îl are, aș fi foarte recunoscător pentru că cel de aici este foarte bun, dar nu are tot ce caut eu.