Căutare MDM

Buletin

MANUAL SENTRA 2008

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #29137 prin manual-mecanic
MANUAL SENTRA 2008 Publicat de manual-mecanica
Salut colegi membri ai forumului, am o mică problemă. Am nevoie de manualul sau specificațiile de cuplu pentru un motor Nissan Sentra de 2.0 litri din 2008. Este același motor ca cel din subiectul meu anterior, Nissan MR20, unde cineva m-a ajutat cu amabilitatea de a strânge chiulasa. Cu toate acestea, acum se scurge lichid de răcire în cilindri și ulei de motor, așa că a trebuit să-l demontez complet pentru a verifica dacă există cilindri crăpați, deoarece chiulasa este în regulă. Atelierul a spus că blocul motor era deformat, dar l-au refăcut și este gata de reasamblat. Trebuie doar să știu specificațiile de cuplu pentru biele, lagărele principale și capacul arborelui cu came. Vă mulțumesc anticipat pentru tot ajutorul. Cu respect

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #29147 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Manualul Sentra 2008
Salut prietene, pe această pagină poți găsi manuale de service pentru toate modelele Nissan: www.nicoclub.com/FSM/

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.