Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de un manual de utilizare pentru motorul unui Renault K4M 1.6 16V.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28493 prin manual-mecanic
Practic, mi s-a rupt cureaua de distribuție și am nevoie de specificații. Cel mai urgent lucru de care am nevoie sunt valorile cuplului de strângere pentru capac și arbori cu came. Dacă cineva mi-ar putea furniza manualul, ar fi GROZAV!

MULȚUMESC!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28497 prin manual-mecanic
Bună ziua, ce mai faci? Dacă s-a rupt cureaua de distribuție, îți recomand să cobori chiulasa și să verifici toate supapele, deoarece probabil sunt îndoite. Uneori se îndoiesc toate, alteori doar patru. Dar pentru a lucra la ele de două ori, este recomandabil să cobori chiulasa. Vezi acest link: www.automecanico.com

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28500 prin manual-mecanic
Da, l-am scos și cele 8 țevi de eșapament erau îndoite. Țevile de admisie nu sunt vizibile, dar am trimis deja capacul la șlefuitor.
Mulțumesc

. Cureaua nu era tăiată... SE SLĂBISE ȘURUBUL ARBOARELUI COTIT, CARE NU ARE CHEIȚĂ LA ACEST MOTOR... GRRR...:supărat:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28501 prin manual-mecanic

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28503 prin manual-mecanic
Îți dau manualul.