Căutare MDM

Buletin

MANUAL URGENT KAWASAKI KLX!!!!!!!!!!!!!!!1

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 luni #2846 prin manual-mecanic
MANUAL KAWASAKI KLX URGENT!!!!!!!!!!!!!!!1 Publicat de manual-mecanica
SALUT BĂIEȚI, SUNT NOU AICI ȘI ÎN PRIMUL RÂND VOR SĂ VĂ SPUN CĂ E UN FORUM AL NAIBII DE SUPER, ACUM KITUL ÎN CHESTIUNE, HAHAHA, AR AVEA NEVOIE DE MANUALUL DE REPARAȚII PENTRU KAWASAKI KLX 650, PENTRU CĂ AM UNUL COMPLET DEZASAMBLAT ȘI TREBUIE SĂ ȘTIU CUM FUNCȚIONEAZĂ DISTRIBUȚIA ȘI ARBORII CU CAME ȘI PE SCURT TOT ASAMBLAREA ACESTEIA, PENTRU CĂ MI-AU DAT TOATE PIESELE PUSE ÎNTR-O PUNGĂ, HAHAHA, EI BINE, SĂ VEDEM DACĂ MĂ PUTEȚI AJUTA, VĂ ROG :silly:
MULȚUMESC, SALUTĂRI

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 luni #2862 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema : MANUAL KAWASAKI KLX URGENT!!!!!!!!!!!!!!!1
NU MĂ POATE AJUTA NIMENI, HAIDEȚI, PRIETENI, AM O BOCĂ
. SALUTĂRI

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 luni #2863 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema : MANUAL KAWASAKI KLX URGENT!!!!!!!!!!!!!!!1
NU MĂ POATE AJUTA NIMENI, HAIDEȚI, PRIETENI, AM O BOCĂ
. SALUTĂRI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 luni #2896 prin manual-mecanic
:( :( :( SUNT ȘI MĂ INTERESEAZĂ MANUALUL KAWASAKI KLX 650. CINE NE POATE AJUTA VA OMOARĂ DOUĂ PĂSĂRI DINTR-O PIATRĂ.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 luni #2910 prin manual-mecanic
Ai lista de piese în secțiunea de manuale

de pe motopaisa.mundoforo.com.

Mult succes cu motocicletele tale și fii foarte atent la volan.
Salutări din Columbia!