Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de un manual pentru un Jetta din '96, 2.0 L.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2791 prin manual-mecanic
Dacă cineva are manualul pentru Jetta 2.0L din '96 și mi l-ar putea da, aș fi foarte recunoscător.;)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni - Acum 17 ani și 5 luni #2858 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am nevoie de un manual pentru un Jetta din '96, 2.0 L.
Mai exact de ce piesă ai nevoie, omule... iată o piesă ca să vezi dacă funcționează pentru tine.
Ultima editare: acum 17 ani și 5 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni - Acum 17 ani și 5 luni #2859 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am nevoie de un manual pentru un Jetta din '96, 2.0 L.
Îmi pare rău, dar fișierele sunt mai mari decât cele furnizate, chiar și cu arhiva zip... Îți trimit imaginea dacă vrei o parte... aceasta este adresa mea de e-mail.
Ultima editare: acum 17 ani și 5 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #40578 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Am nevoie de un manual pentru un Jetta din '96, 2.0 L.
Hei, ai primit manualul? Dacă îl ai, aș aprecia dacă mi l-ai putea trimite. Mulțumesc.