Căutare MDM

Buletin

Ambreiaj Ford Focus 2003

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27681 prin manual-mecanic
Ambreiaj Ford Focus 2003 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, sunt nou pe forum și am citit câteva lucruri pe pagină și mi se pare destul de interesant. Am nevoie de un manual cu schema ambreiajului pentru un Ford Focus din 2003, pentru a strânge cablul ambreiajului dacă se poate, astfel încât ambreiajul să nu fie atât de sus. Dacă cineva mă poate ajuta, aș aprecia anticipat. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27683 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ambreiaj Ford Focus 2003
Bună ziua, cred că la aceste mașini trebuie doar să aerisești sistemul de ambreiaj. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27684 prin manual-mecanic
Bună ziua, mulțumesc că ai răspuns atât de repede. Uite, sistemul este deja conectat. Cred că mi se strică ambreiajul, deși mai are ceva viață. Pedala este sus, așa că mașina iese foarte încet. Ceea ce vreau să fac este să rotesc șurubul care trage de ambreiaj de câteva ori pentru a-l strânge și ca mașina să iasă cu pedala mai jos. Problema este că nu știu dacă are acel șurub pe care îl au alte modele de mașini și de aceea am nevoie de manual sau, în lipsa acestuia, de o diagramă a întregii curse a ambreiajului. Mulțumesc încă o dată.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27686 prin manual-mecanic
Bună ziua, se pare că aceste mașini vin deja cu tensiunea exactă din fabrică, poate este necesar să vă schimbați ambreiajul, dar puteți vedea pe partea de jos (în interiorul mașinii) dacă îl puteți regla, au un șurub (pe pedala de ambreiaj) și dacă puteți, reglați-l! Dar, cred că este timpul să schimbați ambreiajul......... Las la discreția dumneavoastră, salutări!!!