Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de un manual pentru un Ford Tempo din 1994.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27518 prin manual-mecanic
SALUT PRIETENI, SUNT NOU PE FORUM. AM NEVOIE DE UN MANUAL PENTRU UN FORD TEMPO DIN 1994. TREBUIE SĂ ȘTIU DESPRE O MICĂ PROBLEMĂ CU TRANSMISIA MAȘINII MELE. NU ȘTIU DACĂ PATINĂ SAU NU, PENTRU CĂ, DIN CÂT ÎNȚELEG, AR TREBUI SĂ TRAGĂ PRIMA VITEZĂ DE TRANSMISIE LA 30 DE KM, ȘI APOI LA 60. MAȘINA MEA RĂMÂNE PE POSIBILITATE ȘI TREBUIE SĂ ACCELEREZ PÂNĂ LA 50 DE KM CA SĂ TRAGĂ PRIMA VITEZĂ, APOI O TRAGĂ NORMAL LA 60. SUNT ÎNGRIJORAT CU ACEST AJUTOR, VĂ ROG... MULȚUMESC.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27761 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Am nevoie de un manual pentru un Ford Tempo din 1994
Bună ziua. Din fericire pentru tine, am un Mercury Topaz din '94. Mașina ta e geamănă cu ea. Problema cu transmisia pe care o descrii este foarte frecventă la aceste mașini. În interiorul transmisiei, există un piston acumulator care tinde să funcționeze defectuos în timp. Nu ne-ai spus dacă problema apare când mașina este rece sau când se încălzește. Defecțiunea apare de obicei când mașina este rece, iar odată ce transmisia atinge temperatura normală de funcționare, se oprește. Dacă acesta este cazul tău, se poate rezolva cu un simplu aditiv. În țara mea se folosește ATP-205.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.