Căutare MDM

Buletin

Manual de utilizare TOYOTA ST141 (2S)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27201 prin manual-mecanic
MANUAL TOYOTA ST141 (2S) Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, sunt student la Senati. Mi-am cumpărat recent un Toyota Corona cu motor 2S și am căutat pe internet și nu am găsit manualul pentru motorul 2S. Mai presus de orice, îl vreau pentru că aș vrea să știu cuplul de strângere al prezoanelor. Aș aprecia foarte mult dacă cineva cunoaște cuplul. Aș aprecia foarte mult informațiile. Mulțumesc! :râde: :râde: :râde:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #44148 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica pe tema MANUAL TOYOTA ST141 (2S)
Îl împărtășesc, a trebuit să-l cumpăr, dar nu mi se pare corect să plătesc pentru informații care ar trebui să fie gratuite, oricum, iată-l.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 2 luni #46488 prin manual-mecanic

krlitoxeminario a scris: Îl împărtășesc, a trebuit să-l cumpăr, dar nu mi se pare corect să plătesc pentru informații care ar trebui să fie gratuite, oricum, iată-l.

Nu văd Arhiva :(

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 9 luni #47637 prin manual-mecanic

krlitoxeminario a scris: Îl împărtășesc, a trebuit să-l cumpăr, dar nu mi se pare corect să plătesc pentru informații care ar trebui să fie gratuite, oricum, iată-l.

Manualul nu este acolo.