Căutare MDM

Buletin

Cerere pentru Manualul de utilizare Cherokee

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27080 prin manual-mecanic
Cerere pentru Manualul de utilizare Cherokee Publicat de manual-mecanica
Am nevoie să-mi dea cineva manualul de utilizare pentru modelul Ckerokee Sport 2.5 TD din 1998.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27157 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Solicitare pentru Manualul de utilizare Cherokee
:) Salut Javi, iată Manualul de service pentru Jeep Cherokee din 1999 (este similar cu cel din '98 și este pentru motoarele 2.5 diesel și 2.5 și 4.0 pe benzină): www.megaupload.com/?d=4SKGBIAM

Cu stimă, sper că te ajută.

Duman

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27188 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Solicitare pentru Manualul de utilizare Cherokee
Mulțumesc, Duman, foarte atent. Știi, am descărcat deja manualul de întreținere. Voiam să văd dacă are cineva manualul de utilizare, care se găsește în torpedo-ul mașinilor instalate din fabrică. Conține câteva lucruri care mă interesează și care nu sunt în manualul de întreținere. Mulțumesc oricum și o îmbrățișare mare.