Căutare MDM

Buletin

CAUT MANUALE PENTRU MITSUBISHI L-300 4X4 GLX DIN 1994

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2633 prin manual-mecanic
Salut colegi de forum, caut manualele de service pentru mecanici și electricitate pentru tot ce ține de Mitsubishi L-300 4x4 glx din 1992 sau 1994, deoarece sunt la fel. Încarc o imagine ca să puteți vedea cum arată, deși nu este a mea, deoarece nu am fotografii. Am luat-o pe aceasta de pe internet, deoarece este la fel ca a mea, este aceeași culoare verde închis din fabrică, dar a mea nu are dunga de jos, să vedem dacă atunci când pot o să o vopsesc pe toată, hehe, dacă cineva le are sau mă poate ajuta să le găsesc aș fi veșnic recunoscător, vă mulțumesc foarte mult. :( :) :râde: :woohoo: B)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 săptămâni #4252 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: CAUT MANUALE MITSUBISHI L-300 4X4 GLX DIN 1994
Prietene, sunt în aceeași situație. Am nevoie de manualul de electricitate Mitsubishi L300, an 1992. Toate sunt la fel. Dacă știi cum, scrie-mi. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.