Căutare MDM

Buletin

prezentare și căutare pentru manual

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 luni #2605 prin manual-mecanic
Prezentare și căutare de manuale Publicat de manual-mecanica
Salut, sunt nou pe acest forum. Numele meu este Javi. Sper să găsesc aici ceea ce caut și să ajut și alte persoane care au nevoie de el. Caut un manual de reparații pentru un BMW 323i din 1983. L-aș aprecia foarte mult (îl am pentru curse). Am manualul pentru Opel Kadett din 1991, care include informații generale, motor și cutie de viteze.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 luni #2618 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: prezentare și căutare pentru manual
Bine ai venit pe forum, prietene! Știi că suntem aici pentru orice ai nevoie. Sunt și mecanic și sunt pasionat de curse cu un Corsa A din 1986 cu motor C20SEH (Opel Kadett GSI 8v). Așa că, dacă ai nevoie de ceva, postează.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 luni #2621 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: prezentare și căutare pentru manual
Uite, caut și eu manualul pentru un BMW 535I din '88. Sunt și eu nou în domeniu și am încercat să găsesc o modalitate de a-l comanda. Sper să găsești manualul pe care îl cauți.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #7425 prin manual-mecanic
Salut!! Mă puteți ajuta? Am nevoie de un manual de service pentru un Opel Corsa A 1.6 gsi.

Îl caut cu disperare.