Căutare MDM

Buletin

MANUAL BMW Z3 1.9 140 CP

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26025 prin manual-mecanic
BMW Z3 1.9 140 CP MANUAL Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am nevoie de manualul de utilizare și de service pentru un BMW Z3 cu motor 1.9 140 CP (103 kW). Vă mulțumesc anticipat. Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26029 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: BMW Z3 1.9 140 CP MANUAL
PRIETENE, AM CUMPĂRAT BMW-UL Z3 ACUM APROXIMATIV 2 SĂPTĂMÂNI... ȘI NICI NICI MĂCAR NU ȘTIU CE TIP DE ULEI FOLOSEȘTE. DACĂ PUTEȚI SĂ-MI DAȚI ORICE FEL DE AJUTOR... MULȚUMESC!!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26046 prin manual-mecanic
Lubrifiantul de utilizat depinde de zona în care locuiți (în funcție de temperatura ambiantă). Temperatura ambiantă medie este indicată de standardul SAE. De exemplu, dacă temperatura medie de iarnă este de 5°C sau mai mică, aș folosi un ulei sintetic, SAE 5W40. Dacă temperatura medie este de 15°C, puteți folosi un ulei semisintetic 15W40.
Primul trebuie înlocuit la fiecare 20.000 km, iar cel semisintetic la fiecare 8.000 km pentru condus sportiv sau la fiecare 10.000 km pentru condus normal. Cu cele mai bune urări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26058 prin manual-mecanic
Știi ce număr de filtru de ulei folosește? Și ce filtru de combustibil? Și apropo, a instalat cineva un radio cu DVD player?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26059 prin manual-mecanic
AM UITAT SĂ ÎNTREB DESPRE ULEIUL PENTRU CUTIA DE VITEZE? CE CLASĂ DE VÂSCOCITATE UTILIZEAZĂ?