Căutare MDM

Buletin

BMW Z3 1.9 140 CP MANUAL

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #26025 prin manual-mecanic
Manual de utilizare BMW Z3 1.9 140 CP Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am nevoie de manualele de utilizare și de service pentru un BMW Z3 cu motor 1.9 140 CP (103 kW). Vă mulțumesc anticipat. Cu stimă

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #26029 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: BMW Z3 1.9 140 CP MANUAL
Hei prietene, mi-am cumpărat un BMW Z3 acum vreo două săptămâni... și nici nu știu ce fel de ulei folosește. Dacă mă poți ajuta cu ceva... mulțumesc!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #26046 prin manual-mecanic
Lubrifiantul pe care îl folosiți depinde de locul în care locuiți (din cauza temperaturii ambientale). Standardul SAE indică temperatura ambientală medie. De exemplu, dacă temperatura medie de iarnă este de 5°C sau mai mică, aș folosi un sintetic, SAE 5W40. Dacă temperatura medie este de 15°C, puteți folosi un semisintetic 15W40.
Sinteticul trebuie schimbat la fiecare 20.000 km, iar cel semisintetic la fiecare 8.000 km dacă conduceți agresiv sau la fiecare 10.000 km dacă conduceți normal. Cu cele mai bune urări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #26058 prin manual-mecanic
Știi codul piesei pentru filtrul de ulei pe care îl folosește? Și ce filtru de combustibil? Și apropo, a instalat cineva un radio cu panou DVD?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #26059 prin manual-mecanic
AM UITAT SĂ ÎNTREB DESPRE ULEIUL DE CUTIE DE VITEZE. CE CLASĂ DE VÂSCOCITATE ESTE NECESARĂ?