Căutare MDM

Buletin

Manual de service pentru Audi A4 TDI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24258 prin manual-mecanic
Manual de service pentru Audi A4 TDI. Publicat de manual-mecanica.
Bună ziua, caut un manual de service pentru un Audi A4 TDI din 1994 până în 2001. Dacă cineva îmi poate spune unde să caut sau să-mi trimită un link către manualul respectiv, aș fi recunoscător.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24262 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual de service Audi A4 TDI
Bună ziua:

Ar trebui să întrebi despre ELSAWIN.
Este o aplicație de grup VAG unde poți învăța cum să demontezi orice model VAG (SEAT, SKODA, Volkswagen și, în cazul tău, AUDI).
În cazul tău, este A4B5, dacă nu mă înșel.
Pentru a o descărca, ar trebui să folosești linkurile de pe forumuri precum Audi Ibérica sau SeatExeo.com. Este puțin cam scumpă, în funcție de conexiunea ta, abilitățile de utilizare a calculatorului etc., dar oamenii o explică foarte bine și te vor ajuta.
Va
trebui să te înregistrezi și, în unele cazuri, să postezi de până la 10 ori pentru a accesa subforumul de manuale și documentație. Pe forumul Exeo (platforma A4B7), există câțiva membri foarte buni ai forumului care te-ar putea ajuta cu modul de demontare a unui anumit lucru și de încărcare a acestuia ca PDF.

Îți dau linkuri de la Audi Ibérica (unde există un subforum special pentru modelul tău A4B5):
www.audisport-iberica.com/foro/

Și de la Seat Exeo Club (va trebui să postezi de 10 ori pentru a accesa subforumul de documentație unde se află ELSAWIN):
clubseatexeo.com/foro/
Acest forum, după cum vei înțelege, este folosit pentru SEAT EXEO, deși informațiile sunt disponibile pentru multe modele, așa că e posibil ca cineva să te poată ajuta.

O altă aplicație care te-ar putea interesa este ETKA, unde vei găsi referințe pentru ORICE piesă de schimb și prețurile acestora.
Cred că e dificil să existe un manual propriu-zis, dar ar trebui să te ghidezi după ELSAWIN (eu îl cunosc doar pentru SEAT și A4B6 și B7).
Cum am spus, dacă nu vrei să descarci aplicația, poți întreba despre demontarea a ceva anume. E foarte ușor ca cineva să vrea să te ajute (eu nu am ELSAWIN, îmi pare rău).
Mult succes!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24279 prin manual-mecanic
Bună ziua, vă mulțumesc foarte mult. Mă voi uita. Mulțumesc oricum. Cu cele mai bune urări. :)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43970 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc pentru informații și pentru timpul acordat.

Voi urma instrucțiunile dumneavoastră și voi studia manualul, sperând să găsesc documentația necesară pentru a rezolva problema pe care o am cu fumul negru și lipsa de curent.

Vă mulțumesc încă o dată pentru timpul acordat.

Cu cele mai bune urări.