Căutare MDM

Buletin

Manual de service Renault Mégane cu 5 uși, anul 2000

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2418 prin manual-mecanic
Bună ziua, am nevoie de acest manual pentru că nu-l găsesc nicăieri. Există un manual pe acest site, dar este pentru prima versiune. Vehiculul meu este în a doua fază a acesteia.
Mulțumesc :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni - Acum 17 ani și 5 luni #2437 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual de service Renault Mégane cu 5 uși, anul 2000
Cred că te pot ajuta. Am manualele de care ai nevoie în format PDF. Le caut pe cele pentru Megane Classic 1.9dti, cel din '97, primul. Știi unde aș putea căuta ceva? Îți trimit unul dintre cele trei pe care le am. Dacă te ajută, ți le trimit și pe celelalte două. În caz că te interesează, le-am descărcat de pe eBay pentru câțiva euro.
Ultima editare: acum 17 ani și 5 luni de către . Motiv: Atașament corupt eliminat

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #9514 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual de service Renault Mégane cu 5 uși, anul 2000
Poți să mi-l trimiți pe adresa de e-mail, deoarece nu-l găsesc în spaniolă. Am unul similar, dar nu la fel, în franceză și nu-l înțeleg. Mulțumesc foarte mult.
Adresa mea de e-mail .