Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de manuale de service pentru un Audi A4 90 CP

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #24042 prin manual-mecanic
Bună ziua, caut un manual de service pentru un Audi A4 90 CP. Dacă m-ați putea ajuta, v-aș fi foarte recunoscător. Cu stimă

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #24104 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Am nevoie de manuale de service pentru un Audi A4 90 CP
Salut, îl am în limba rusă și ți-l pot trimite dacă dorești.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #24106 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Am nevoie de manuale de service pentru un Audi A4 90 CP
Bună ziua, dacă există un traducător, vă rog să mi-l trimiteți. Mulțumesc, cu respect

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #24146 prin manual-mecanic
Bună ziua, ești norocos că mă găsești pe portal, deoarece sunt rar pe aici. După ce am văzut fișierul pe care l-ai avut — este pentru Audi 100 și 200 — l-am descărcat pe cel pentru A4 special pentru tine — tot în rusă. Nu știu dacă îl vei primi pentru că este un PDF. Dacă nu îl primești, te rog să mă suni la 675438199. De asemenea, dacă ești interesat de o anumită pagină, anunță-mă și ți-o pot traduce, deoarece vorbesc șase limbi.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #24162 prin manual-mecanic
Bună ziua, bună ziua. Nu sunt sigur exact unde să caut, dar dacă mi-ați putea trimite linkul către pagina de descărcare, v-aș fi foarte recunoscător. Cu stimă