Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de manuale de service pentru Audi A4 de 90 CP.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #24042 prin manual-mecanic
Bună ziua, caut un manual de service pentru Audi A4 90 CP. Dacă m-ați putea ajuta, v-aș fi foarte recunoscător. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #24104 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am nevoie de manuale de service pentru Audi A4 90 CP
Salut, îl am în limba rusă și ți-l pot trimite dacă dorești.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #24106 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am nevoie de manuale de service pentru Audi A4 90 CP
Bună ziua, dacă există un traducător, vă rog să mi-l trimiteți. Mulțumesc. Cu cele mai bune urări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #24146 prin manual-mecanic
Salut, ești norocos că mă găsești pe portal, pentru că sunt rar acolo. După ce am văzut fișierul pe care l-ai avut — este vorba despre Audi 100 și 200 — am descărcat fișierul A4 special pentru tine, tot în limba rusă. Nu știu dacă îl vei primi pentru că este un PDF. Dacă nu, sună-mă la 675438199. De asemenea, dacă ești interesat de o anumită pagină, anunță-mă și ți-o pot traduce, deoarece vorbesc șase limbi.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #24162 prin manual-mecanic
Bună ziua, bună ziua. Nu știu unde să caut mai exact, dar dacă mi-ați putea face favoarea de a-mi trimite linkul către pagina de descărcare, v-aș aprecia foarte mult. Cu cele mai bune urări.