Căutare MDM

Buletin

Am nevoie urgentă de un manual pentru KIA ASIA TOWNER.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2404 prin manual-mecanic
Am un Asia Towner și am nevoie de manual pentru a schimba niște piese. Aș aprecia ajutorul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2468 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am nevoie urgentă de un manual pentru KIA ASIA TOWNER
Buna ziua..
Dacă primești manualul, poți să-mi trimiți și mie o copie? ;) , între timp pe această pagină aveți catalogul de piese (în limba rusă), dar desenele vă pot oferi un ghid.

www.kia2.ru/epc/C/GEXKFN000A/FWVSA15/MI/1710/

Salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2472 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am nevoie urgentă de un manual pentru KIA ASIA TOWNER
Mulțumesc foarte mult!!! Mi-a fost de mare ajutor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni - Acum 14 ani și 9 luni #17061 prin manual-mecanic
nu uita să scrii x diagrama dar în subiectul ASIA TOWNER (pentru că altfel o voi șterge crezând că e sapam) poți vizita și această pagină care e în vietnameză, dar cu traducătorul și multă, foarte multă răbdare se pot extrage niște date www.otosaigon.com/forum/m461948-p137.aspx Am putea cu toții să înființăm un forum Towner în spaniolă. Cine știe cum să-l înființeze, vă rog să-mi trimiteți o invitație, deoarece am multe contacte Towner care mi-au scris despre diagrame. Mult succes.

Creșterea colectivă începe atunci când egoismul personal se termină.
Ultima editare: acum 14 ani și 9 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #17062 prin manual-mecanic
diasgris a scris:

Bună ziua.
Dacă aveți manualul, îmi puteți trimite o copie;) ? Între timp, catalogul de piese este disponibil pe această pagină (în limba rusă), dar desenele ar putea fi un ghid.

www.kia2.ru/epc/C/GEXKFN000A/FWVSA15/MI/1710/

Salutări.

Îmi pare rău, cum pot accesa pagina respectivă? Toate linkurile par invalide (aceeași imagine rămâne mereu). Mulțumesc.