Căutare MDM

Buletin

Am nevoie urgentă de un manual pentru KIA ASIA TOWNER

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 10 luni #2404 prin manual-mecanic
Am un Asia Towner și am nevoie de manual pentru a înlocui niște piese. Aș aprecia ajutorul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 9 luni #2468 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Am nevoie urgentă de un manual KIA ASIA TOWNER
Buna ziua..
Dacă primești manualul, poți să-mi trimiți și mie o copie? ;) Între timp, această pagină are catalogul pieselor (în limba rusă), dar desenele vă pot oferi un ghid.

www.kia2.ru/epc/C/GEXKFN000A/FWVSA15/MI/1710/

Salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 9 luni #2472 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Am nevoie urgentă de un manual KIA ASIA TOWNER
Mulțumesc foarte mult!!! A fost de mare ajutor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună - Acum 15 ani și 1 lună #17061 prin manual-mecanic
nu uita să scrii Am inclus diagrama, dar subiectul este ASIA TOWNER (altfel o voi șterge crezând că e spam). Puteți vizita și această pagină, care este în vietnameză, dar cu un traducător și multă răbdare puteți obține niște informații www.otosaigon.com/forum/m461948-p137.aspx Am putea cu toții să înființăm un forum Towner în spaniolă. Dacă cineva știe cum să-l înființeze, vă rog să-mi trimiteți o invitație, deoarece am multe persoane din Towner care m-au contactat în legătură cu diagramele. Mult succes.

Creșterea colectivă începe atunci când egoismul personal se termină.
Ultima editare: acum 15 ani și 1 lună de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #17062 prin manual-mecanic
diasgris a scris:

Salut.
Dacă găsești manualul, îmi poți trimite o copie?;) Între timp, această pagină are catalogul de piese (în limba rusă), dar diagramele ar putea fi de ajutor.

www.kia2.ru/epc/C/GEXKFN000A/FWVSA15/MI/1710/

Salutări.

Îmi pare rău, cum pot accesa pagina respectivă? Se pare că toate linkurile sunt defecte (apare mereu aceeași imagine). Mulțumesc