Căutare MDM

Buletin

MANUAL RENAULT CLIO

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 săptămâni #23910 prin manual-mecanic
MANUAL RENAULT CLIO Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, am nevoie de manualul pentru Renault Clio din 2002 cu motor 1.6, deoarece constat că are un consum foarte mic de benzină. Dacă cineva mă poate ajuta, aș aprecia.

Mulțumesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 săptămâni #23913 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: MANUAL RENAULT CLIO
Bună ziua, verificați câteva lucruri la vehiculul dumneavoastră înainte de a face o demontare majoră, vă sugerez:
1- Cu ajutorul unui analizor de gaze, verificați dacă CO2 este la o valoare mai mare de 12 sau 13 ppm (cu cât valoarea este mai mare, cu atât arderea este mai bună), dacă valorile CO și O2 sunt cât mai mici posibil și dacă valorile lor sunt corelate (cât mai apropiate de 0 și dacă valorile lor sunt foarte apropiate una de cealaltă), dacă valoarea CO este mai mare decât cea a O2, există un consum de benzină mai mare, dacă dimpotrivă este O2 cel mai mare, aveți un amestec sărac.
Ar trebui să verificați starea bujiilor (cele de platină sunt mai bune) și a firelor bujiilor, dacă filtrul de aer nu este foarte murdar, dacă nu există coduri de eroare prezente în vehiculul dumneavoastră (martorul luminos Check Engine de pe bordul vehiculului, consultați locația sa în manualul de utilizare).
Acesta este un bun început pentru a vă distra. Dacă acest lucru nu funcționează pentru dumneavoastră, vă voi oferi mai multe puncte de control. Acestea sunt elementele de bază.
Noroc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 săptămâni #23916 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: MANUAL RENAULT CLIO
Uite, cea mai frecventă problemă cu acest tip de motor este că bobinele se deteriorează ușor, ceea ce duce la un consum mai mare de benzină. Ar trebui să faci mai multe teste pentru a determina sursa defectului, deoarece este foarte dificil să-ți diagnostichezi mașina. Dacă ai nevoie de manual, îl am pe cel pentru Nissan Platina, care este echivalentul lui Clio, dar nu știu cum să-l descarc.