Căutare MDM

Buletin

Manual KIA GRAND SPORTAGE 2002-2004

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună - Acum 14 ani și 1 lună #23663 prin manual-mecanic
Manual KIA GRAND SPORTAGE 2002-2004 Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața. Caut MANUALUL DE ATELIER și MANUALUL DE PIESE pentru un Kia Grand Sportage din 2004 (deși este același cu modelul din 2003 sau 2002). Vă mulțumesc tuturor foarte mult pentru ajutor.

Ultima editare: acum 14 ani și 1 lună de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23673 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual KIA GRAND SPORTAGE 2002-2004
Buna ziua

Manual de piese disponibil în spaniolă pentru modelul dumneavoastră:

Contactați-ne la

www.informacionautomotriz.cl

Salutări

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23689 prin manual-mecanic
AHHHH, dar asta e plătit. Nu ar trebui să fie o comunitate în care ne ajutăm cu toții unii pe alții și ne oferim lucruri gratuit? Am trimis deja multe manuale aici, păcat că facem profit din asta... Mulțumesc mult oricum.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #39786 prin manual-mecanic
Bună dimineața, prietene! O favoare, ai reușit să obții manualul pentru Kia Sportage? Am nevoie și eu de acel manual pentru aceeași mașină pe care o ai și tu. Te rog, dacă îl ai, aș aprecia foarte mult dacă mi l-ai putea trimite. Mă întrebam doar dacă este necesar să cobor rezervorul pentru a schimba pompa de combustibil sau trebuie doar să demontez bancheta din spate? Mulțumesc!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni - Acum 12 ani și 6 luni #39941 prin manual-mecanic
Pentru cei care au nevoie: MANUAL DE ATELIER: www.kiatechinfo.com/TechnicalInformation..._num=8&menu_type=1_1

Creați un cont (fără bătaie de cap, este foarte simplu și gratuit) și introduceți modelul de mașină Kia de care aveți nevoie, împreună cu toate manualele și știrile aferente. Fiecare capitol poate fi imprimat, imprimat într-un PDF (dacă aveți opțiunea instalată pe PC) și apoi combinat într-un singur PDF, oferindu-vă astfel toate capitolele împreună. Dacă întâmpinați probleme, vă rog să-mi scrieți:
Ultima editare: acum 12 ani și 6 luni de către .