Căutare MDM

Buletin

Manual KIA GRAND SPORTAGE 2002-2004

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni - Acum 14 ani și 5 luni #23663 prin manual-mecanic
Bună ziua. Caut MANUALUL DE ATELIER și MANUALUL DE PIESE pentru un Kia Grand Sportage din 2004 (deși este același cu modelul din 2003 sau 2002). Vă mulțumesc tuturor foarte mult pentru ajutor.

Ultima editare: acum 14 ani și 5 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #23673 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : Manual KIA GRAND SPORTAGE 2002-2004
Buna ziua

Manual de piese disponibil în spaniolă pentru modelul dumneavoastră:

Contactați-ne la

www.informacionautomotriz.cl

Salutări

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #23689 prin manual-mecanic
AHHHH, dar asta necesită plată. Nu ar trebui să fie o comunitate în care ne ajutăm cu toții unii pe alții și oferim lucruri gratuit? Am trimis deja multe manuale aici, păcat că facem o afacere din asta... Mulțumesc oricum.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Cu 12 ani și 11 luni mai devreme #39786 prin manual-mecanic
Bună dimineața, prietene! Am o favoare să vă cer. Ați reușit să obțineți manualul de utilizare al Kia Sportage? Am nevoie și de acel manual pentru aceeași mașină pe care o aveți și dumneavoastră. Dacă l-ați găsit, v-aș fi foarte recunoscător dacă mi l-ați putea trimite Aș vrea să știu dacă schimbarea pompei de combustibil necesită scoaterea rezervorului sau dacă este pur și simplu vorba de demontarea banchetei din spate. Mulțumesc!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Cu 12 ani și 11 luni mai devreme - Cu 12 ani și 11 luni mai devreme #39941 prin manual-mecanic
Pentru cei care au nevoie: MANUAL DE ATELIER: www.kiatechinfo.com/TechnicalInformation..._num=8&menu_type=1_1

Creează-ți un cont (este ușor și gratuit) și apoi accesează modelul Kia de care ai nevoie pentru a găsi toate manualele și știrile conexe. Fiecare capitol poate fi imprimat; imprimă în format PDF (dacă ai opțiunea instalată pe PC) și apoi combină toate PDF-urile într-unul singur, păstrând toate capitolele împreună. Dacă întâmpini probleme, nu ezita să mă contactezi
Ultima editare: acum 12 ani și 11 luni de către .