Căutare MDM

Buletin

Nu există nicio scuză pentru a nu încărca manuale pe pagină.

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3155 prin manual-mecanic
Cred că e o idee grozavă... Sunt nou pe forum, dar deja învăț cum să-l folosesc... O să-mi fie de mare ajutor manualele Nissan, care este marca la care lucrez.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3458 prin manual-mecanic
Este adevărat, dar există o serie de pași după aceea care nu au fost explicați suficient. Există oameni care știu doar strictul necesar despre IT și, dacă nu ne explică pas cu pas cum să încărcăm manualele, nu vom ști cum să o facem. Cu
cele mai bune urări și mulțumesc anticipat :):) :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3470 prin manual-mecanic
Salutări, aș dori să ajut și alți membri ai forumului cu manualele, deoarece am mai multe, dar nu înțeleg cum să le trimit.
Problema este următoarea:
Aproape toate manualele sunt în format PDF și, după cum știți, pagina îmi cere un fișier de trimis, dar aceste manuale sunt împărțite în aproximativ 20 de foldere diferite, iar acestea la rândul lor în mult mai multe subfoldere.
Întrebarea mea este simplă: cum trimit aceste tipuri de manuale? Folder cu folder sau există o altă modalitate de a le trimite pe toate într-un singur folder?:supărat:

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3881 prin manual-mecanic
Salut, sunt nou. Aceasta este prima mea postare pe forum. Aș vrea să știu dacă ați reușit să încărcați Autodata din 2008. Mulțumesc anticipat.

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 săptămâni #3965 prin manual-mecanic
Bună dimineața, sunt nou în toate astea.
Aș dori un manual de utilizare pentru un Peugeot Expert HDi din 2005.
Unde pot aplica pentru asta?
Adresa mea este