Căutare MDM

Buletin

Nu există nicio scuză pentru a nu încărca manuale pe pagină.

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni - Acum 16 ani și 6 luni #6688 prin manual-mecanic
Salut;

Ei bine, am încercat să încarc fișiere ieri și nu am cum.:(

Fie că sunt în .PDF sau comprimate în .RAR, nu funcționează...

Admin, ai vreo explicație?

-V-, ninigaaaaaaaaaaz
Ultima editare: acum 16 ani și 6 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #7097 prin manual-mecanic
Apreciez informațiile, deoarece am încărcat un manual Getz. Durează ceva timp până se încarcă. Confirmă că a fost încărcat, dar după verificare, nu a fost încă făcut.:(

Cu sinceritate,

etapele

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #7103 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Promit să încarc mai multe.
Am nevoie urgentă de manualul pentru camioneta Olsmobile Silhouette. Aș aprecia ajutorul dumneavoastră și promit să vă întorc favoarea cu orice software de care ați putea avea nevoie... Vă mulțumesc pentru atenție...

• manual de atelier
  • Autorul subiectului
  • Moderator
  • Moderator
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #7104 conform manualului de atelier
Răspunsul atelierului de manual la subiectul Re: Nu există nicio scuză pentru a nu încărca manuale pe pagină
Să vedem, manualele nu sunt publicate automat. Le revizuim pe fiecare în parte și le activăm pe măsură ce le revizuim. Slavă Domnului că procedăm așa, pentru că altfel, jumătate din ceea ce este încărcat este fie deja disponibil, fie lipsesc informații, fie nu are nicio legătură cu mecanica.

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11307 prin manual-mecanic