Căutare MDM

Buletin

Nu există nicio scuză pentru a nu încărca manuale pe pagină.

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 săptămâni #4070 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la manualul Nissan AD Wagon din 1991
Vă rog, poate cineva să-mi trimită manualul pentru Nissan AD Wagon din 1991? Este urgent. Vă dau adresa mea:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 săptămâni #4125 prin manual-mecanic
Dacă le aveți în format PDF, le puteți comprima cu Winzip și le puteți trimite în acest fel.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și o săptămână #4226 prin manual-mecanic
Salut prieteni.

Sunt din Chile și am manualul Swift GTI. Vi-l las să îl descărcați de pe acest link:

www.swift.cl/manuales/manualswift.tar.gz

. Cu stimă,

Rubens GTI

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 11 luni #4461 prin manual-mecanic
Uite, am o problemă. Am o mulțime de manuale, dar sunt fizice, cu hârtie și cerneală. Știu că trebuie să le scanez pentru a le digitaliza. Am un scaner HP 2200c. Nu știu cum să convertesc imaginile în format PDF. Sau dacă știi vreun software care m-ar putea ajuta, aș aprecia. Vreau să împărtășesc toate manualele mele.

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #4595 prin manual-mecanic
juve07 a scris:

Salutări, aș dori să ajut și alți membri ai forumului cu manualele, deoarece am mai multe, dar nu înțeleg cum să le trimit.
Problema este următoarea:
Aproape toate manualele sunt în format PDF și, după cum știți, pagina îmi cere un fișier de trimis, dar aceste manuale sunt împărțite în aproximativ 20 de foldere diferite, iar acestea la rândul lor în mult mai multe subfoldere.
Întrebarea mea este simplă: cum trimit aceste tipuri de manuale? Folder cu folder sau există o altă modalitate de a le trimite pe toate într-un singur folder?:supărat:

ÎNTR-UN FERMOAR, DE EXEMPLU?