Căutare MDM

Buletin

SUZUKI SWIFT 1.3 MANUAL

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #16000 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: SUZUKI SWIFT 1.3 MANUAL
Bine, oameni buni, așa cum v-am scris în e-mail, de fapt am nevoie de carburator. Chiar și așa, vă mulțumesc foarte mult pentru colaborare, deoarece restul manualului îmi este util, chiar dacă cel pe care îl am este cu patru uși, partea mecanică este similară.
Cât despre manualul de vară, nu îl am, dar voi vedea dacă vă pot ajuta să-l aduceți aici. Salutări și încă o dată mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #16074 prin manual-mecanic
Prietene, ai cumva un link către manualul de service SWIF 1.3? Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19527 prin manual-mecanic
Ai putea să-mi faci aceeași favoare și să-l trimiți la adresa de e-mail? Repar sistemul electric al motorului, dar nu găsesc conectorii. Adresa mea de e-mail este Mulțumesc foarte mult.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22857 prin manual-mecanic
Ce zici, prietene, dacă ne poți ajuta cu contribuția ta la manual, am mare nevoie de el. Dacă ai putea să-l reîncarci sau să-l trimiți pe adresa mea de e-mail, ți-aș fi recunoscător. Adresa mea de e-mail este

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22860 prin manual-mecanic
De ce parte a manualului ai nevoie? Am manualul împărțit în format PDF, dacă dorești.