Căutare MDM

Buletin

SUZUKI SWIFT 1.3 MANUAL

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #15702 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: SUZUKI SWIFT 1.3 MANUAL
Aș dori, de asemenea, să-mi trimiteți noul link, deoarece cel a fost șters. Aștept răspunsul dumneavoastră, vă mulțumesc...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #15953 prin manual-mecanic
Vă rog, dacă cineva cunoaște manualul carburatorului de la Suzuki Swift 1.3, v-aș ruga să mă ajutați. Sunt complet blocat pentru că unele piese sunt slăbite și nu știm cum funcționează.
Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #15954 prin manual-mecanic
Sunt super impresionat de acest manual, adresa mea de e-mail este Mulțumesc foarte mult

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #15956 prin manual-mecanic
salut, prietene

Sunt student la tehnic la întreținerea motoarelor pe benzină și pe benzină și am un Swift 1.3 și am nevoie urgentă de manualul de service pentru că am mașina la universitate. Dacă mă puteți ajuta, v-aș fi recunoscător. Adresa mea de e-mail este

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #15978 prin manual-mecanic
axel012 a scris:

salut, prietene

Sunt student la tehnic la întreținerea motoarelor pe benzină și pe benzină și am un Swift 1.3 și am nevoie urgentă de manualul de service pentru că am mașina la universitate. Dacă mă puteți ajuta, v-aș fi recunoscător. Adresa mea de e-mail este

Hei, frate, ce mai faci? Îți trimit manualul pentru Swift 1.3 prin e-mail, dar e cel cu injecție. Cred că partea mecanică e cam la fel. În fine, sper să te ajute. Cu cele mai bune urări.
Ți-l trimit în 9 părți, deoarece este foarte mare. Mai întâi, trebuie să le descarci pe toate pe PC și apoi să dezarhivezi partea care spune „manualswift.part01.rar” cu WinRar, iar celelalte părți se vor dezarhiva singure. Nu este necesară parolă. Dacă știi vreun manual pentru Chevrolet Veraneio-Bonanza, aș aprecia dacă mi l-ai putea trimite. Mulțumesc foarte mult!!!