Căutare MDM

Buletin

Manual de atelier Peugeot 207

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni - Acum 14 ani și 4 luni #23116 prin manual-mecanic
Manual de atelier Peugeot 207 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor:
Asamblez un Peugeot 207 Sport pentru mașina mea și trebuie să fac mai multe interconexiuni. Pentru asta, am nevoie de o tensiune de 12V care să nu se întrerupă odată cu cheia sau cu modul de economisire a energiei la curent redus. De asemenea, am nevoie de o tensiune de 12V cu curent mai mare, 2-4 Amperi, care să se întrerupă odată cu cheia. Mă poate ajuta cineva? Presupun că manualul de service ar putea fi de ajutor.

Mulțumesc tuturor.
Ultima editare: acum 14 ani și 4 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25563 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service Peugeot 207
-Salut prietene.

Aș recomanda conectarea bornei de 30A (terminalul direct al bateriei) la cablul care intră direct în cutia de siguranțe. După ce ați scos cablul dorit, protejați-l cu siguranțe și, odată ajuns acolo, ești gata. Nu recomand cabluri cu o secțiune transversală mai mică de 0,75 mm.
Nu conectați nimic ce urmează să faceți cu un alt modul sau circuit în paralel sau în serie. Acest lucru ar putea provoca căderi de tensiune care ar putea interfera cu buna funcționare a unei unități de control și ar putea cauza defecțiuni similare.
Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25565 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service Peugeot 207
Mulțumesc pentru răspuns. Ceea ce îmi lipsește sunt schemele pentru a găsi punctele de conectare. Sincer, sunt destul de precaut în a atinge bateria și cutia de siguranțe.