Căutare MDM

Buletin

încărcare manuală Corsa 2002

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 8 luni #2310 prin manual-mecanic
Încărcați manualul Corsa 2002 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am nevoie de un manual electric pentru un Corsa din 1998 sau 1999 și am un manual de service pentru un Corsa din 2002 (peste 2.800 de pagini) + un manual cu scheme electrice din 2002.
Am descărcat manualul de service pentru Corsa din 2001 de pe această pagină, dar nu îl pot dezarhiva; îmi spune că fișierul este corupt.
Aș aprecia ajutorul dumneavoastră pentru a afla dacă al meu nu este același cu cel
de pe această pagină, ca să-l pot încărca.
Am nevoie în special de pinout-ul pentru tabloul de bord al Corsa respectiv.

Cu cele mai bune urări și aș aprecia ajutorul dumneavoastră.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 8 luni - Acum 17 ani și 8 luni #2373 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Încărcarea manualului Corsa 2002
Engleză: Salut, ei bine, nu știu, pe pagina asta are exact 3000 de pagini, nici una în plus, nici una în minus, le-am numărat personal, vorbește despre câte puțin din toate și în fișierul manualului sunt aceste subdiviziuni, verifică dacă sunt acelea, dacă nu sunt, te rog, te implor, încarcă manualul respectiv pe forum, al tău: scheme electrice, specificații tehnice, glosar, intro_es, Manual de atelier Opel Corsa Gama95, plan_de_fabricație, pe curând, și te rog să-mi dai încă unul de-al tău, așa că dacă îl încarci, vom putea avea mai multe lucruri, în afară, am nevoie de el, xDDD, pe curând, și mult succes, Caymans!!!

PS: Mi s-a întâmplat ceva similar, a trebuit să-l descarc de vreo 3 sau 4 ori, pentru că uneori la mijloc, sau la început și la 12 secunde de la terminare ieșea, sau spunea terminat, adică de la o secundă la alta și asta pentru că existau niște erori și nu se putea descărca corect, încearcă să încerci din nou, și pentru a reduce riscul, fă-o în timp ce PC-ul este cu MSN închis, cu toate ferestrele închise, și dacă mai este și un alt PC conectat la internet, asta ca să se descarce mai repede, și cu cât mai repede cu atât mai bine, în plus, nu trebuie să aștepți atât de mult, haha, ei bine, pe curând, pa.
Ultima editare: acum 17 ani și 8 luni de către . Motiv: Am adăugat altceva

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 8 luni - Acum 17 ani și 8 luni #2411 prin manual-mecanic
Salut Caymans: Cred că manualul pe care îl am este diferit, acesta este din 2002. Include o defalcare completă a pieselor caroseriei, precum și motorul, și nu include piesele electrice.
Totuși, am cumpărat și un CD doar cu piese electrice, pe care voi începe să-l încarc.
Cu stimă, hsen.
PS: Am încercat să arhivez fișierul CD-ului și îmi spune că nu este permis; se pare că este protejat.
Voi încerca să trimit piesele electrice în format PDF, care este mai ușor. Apoi îi voi întreba pe cei care știu ce să facă.
(Cele de mai sus sunt o parte din mesajul pe care am încercat să-l încarc, dar nici măcar PDF-ul nu a fost permis. Scria: „Eroare de codare” sau ceva de genul ăsta.
Dacă cineva știe cum să-l încarce, vă rog să-mi spuneți.
Ultima editare: acum 17 ani și 8 luni de către . Motiv: erori gramaticale

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 8 luni - Acum 17 ani și 8 luni #2414 prin manual-mecanic
Bine, cred că am rezolvat problema. Hai să încercăm și cu varianta mai ușoară.
Poftim „Diagramele de cablare pentru Corsa 2002”.
Sper că te ajută.
Ultima editare: acum 17 ani și 8 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 8 luni - Acum 17 ani și 7 luni #2415 prin manual-mecanic
Salut din nou: Nici măcar nu pot încărca manualul electric. Fișierul are aproape 2 megaocteți, iar site-ul web spune că nu poți încărca un fișier mai mare de 120 kbps.
Sincer, nu știu cum se face. (Fișierul este arhivat.)
Cu stimă.

P.S. Ei bine, se pare că trebuie să încărcați manualele în altă parte pe această pagină (în secțiunea de descărcări, „Încărcați manuale”). Am făcut-o ieri și l-am informat pe moderator. Sper să reușesc.
Ultima editare: acum 17 ani și 7 luni de către . Motiv: Modificați textul pentru a evita deschiderea unui mesaj nou și ocuparea spațiului.