Căutare MDM

Buletin

Manual de service Kia Frontier II sau Hyundai H1 2.5

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #22660 prin manual-mecanic
Salutări... Am căutat peste tot și nu am reușit să găsesc manualul de service pentru o Kia Frontier II... este un model din 2007 cu motor D4VH... Se defectează doar la ralanti... are aproape 1200 rpm și este instabilă... problema se agravează când motorul se încălzește... Sper că mă puteți ajuta... Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23631 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema : Manual de service Kia Frontier II sau Hyundai H1 2.5
Din câte spui, problema este senzorul de accelerație. Senzorul respectiv este situat doar pe pedala de accelerație. Trebuie să-l schimbi. Nu cumpăra nimic altceva la mâna a doua, doar nou.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 4 luni #53028 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica pe această temă: Manual de service Kia Frontier II sau Hyundai H1 2.5
Bună ziua: Dacă vehiculul are mai mult de 100.000 kJ, este posibil ca convertorul catalitic să fie defect și să obstrucționeze ieșirea gazelor, provocând în mod normal o temperatură excesivă în sonda lambda, un ralanti necontrolat cu oscilații de accelerație.
Este important de reținut că sonda lambda nu poate depăși 400 până la 450 grade ℃. Dacă se întâmplă acest lucru, senzorul se va deteriora, iar „adulmecarea” va fi deficitară, determinând semnalul electric care vine de la computer la supapa IAC să fie în secvențe de intervale, provocând oscilații și un ralanti necontrolat.