Căutare MDM

Buletin

manualul coarnelor de cerb

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 8 luni #2262 prin manual-mecanic
manual de utilizare a coarnelor de cerb Publicat de manual-mecanica
Mă poate ajuta cineva să obțin manualul pentru un Astra, mulțumesc. Am o problemă la un senzor, este TPS-ul și nu știu unde se află.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 8 luni #2266 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: manual de asta
Ți-am mutat subiectul ca o solicitare pentru manuale. Totuși, trebuie să-mi specifici ce tip de Astra este: Astra F (1992-1996), Astra G (1997-2002) sau Astra H (din 2002 încoace).

În afară de asta, trebuie să-mi spui ce motor are, pentru că cu aceste două informații, probabil îți pot spune unde se montează și cum se schimbă.

Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 7 luni #2608 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Manualul Astra
Salut tuturor.

Sunt nou aici și am vrut mai întâi să vă felicit pentru site-ul și forumul vostru, care sunt grozave.

Mă alătur acestei postări solicitând un manual de service pentru Opel Astra F cu motor G-C16SE (1992).

Devine puțin mai vechi și apar lucruri pe care le reparăm, dar manualul este foarte util pentru reducerea timpului necesar depanării.

Mulțumesc,

Ignacio.