Căutare MDM

Buletin

Manual de atelier Mercedes Benz ML270CDI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #22092 prin manual-mecanic
Manual de atelier Mercedes Benz ML270CDI publicat de manual-mecanica
Stimați colegi, am nevoie de manualul de service în spaniolă sau engleză pentru Mercedes Benz ML270 CDI. Vă rog să-mi spuneți unde îl pot găsi sau cum îl pot cumpăra electronic, atâta timp cât sursa este de încredere. M-am abonat și am plătit de mai multe ori și nu aveau manualul. Mulțumesc, cu respect. - Miguel

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #22306 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de atelier Mercedes Benz ML270CDI
Gerardo Acosta, îți mulțumesc foarte mult pentru informații. Tocmai l-am cumpărat, dar manualul de utilizare este cel pe care ți-l dau odată cu mașina, așa că caut manualul de service. Cu cele mai bune gânduri. - Miguel

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #22316 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de atelier Mercedes Benz ML270CDI
În acest caz, cred că Mercedes-Benz nu mai publică manuale de service pentru modelele din anii 1990 încoace. Tot ce ai nevoie pentru ML-ul tău este disponibil în programul WIS. Poți întreba dacă îl au sau dacă îl obțin, sau poți încerca să îl descarci de undeva.
Cu stimă!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #22321 prin manual-mecanic
Gerardo: Mulțumesc foarte mult pentru informațiile despre WIS. O să mă documentez. Din moment ce ești pe această temă, te întreb următoarele: Pentru informații echivalente cu WIS pentru linia BMW, există ceva echivalent? Cu stimă. - Miguel

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #22322 prin manual-mecanic
Da, există un program echivalent pentru BMW, dar nu-mi amintesc numele momentan.