Căutare MDM

Buletin

Manuale Caterpillar

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #36445 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Manuale Caterpillar
Salut!!

Are cineva ceva despre CAT 928F?

Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #36446 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Manuale Caterpillar
Salut Toques1, aș vrea să obțin kitul complet, sau cel puțin cât pot. În mod normal, trebuie să găsesc o modalitate de a-l repara, iar cum există de ceva vreme (este ultimul model de 428b, din 1996), este o adevărată bătaie de cap pentru mine. Am deja lista de piese în caz că cineva are nevoie de ceva, iar acum încerc să obțin kitul de service sau reparații.
Mulțumesc, cu drag, Toques1.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39362 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica pe tema Manuale Caterpillar

sathyrox a scris: Prieteni:
Sunt nou pe acest forum și adevărul este că am o mulțime de materiale CAT pe care le voi încărca puțin câte puțin, dar dacă aveți nevoie de un manual sau de ceva CAT specific, întrebați-mă și îl voi încărca mai întâi.

Biblioteca mea personală este foarte extinsă (încărcătoare, camioane, excavatoare, mini-excavatoare, compresoare etc.),

trimiteți doar modelul și ceea ce aveți nevoie (asamblare, dezasamblare, specificații, identificarea pieselor, diagrame etc.).

Am și câteva cursuri, dacă aveți nevoie de ceva, întrebați prin mesaj privat sau chiar aici și voi crea subiecte cu informațiile corespunzătoare.

În plus, vă pot ajuta să identificați defecțiunile mașinii dumneavoastră.

Sper că aceste informații vă sunt de ajutor și solicitați manuale...

Cu sinceritate, Sathyrox...

Salut frate, caut manualul de service pentru încărcătorul Caterpillar 950F II. Am deja manualul de piese, dar trebuie să demontez transmisia. Dacă poți să-l obții, am și informații despre Komatsu, așa că te pot ajuta dacă ești interesat. Mulțumesc!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39363 prin manual-mecanic

sathyrox a scris: Prieteni:
Sunt nou pe acest forum și adevărul este că am o mulțime de materiale CAT pe care le voi încărca puțin câte puțin, dar dacă aveți nevoie de un manual sau de ceva CAT specific, întrebați-mă și îl voi încărca mai întâi.

Biblioteca mea personală este foarte extinsă (încărcătoare, camioane, excavatoare, mini-excavatoare, compresoare etc.),

trimiteți doar modelul și ceea ce aveți nevoie (asamblare, dezasamblare, specificații, identificarea pieselor, diagrame etc.).

Am și câteva cursuri, dacă aveți nevoie de ceva, întrebați prin mesaj privat sau chiar aici și voi crea subiecte cu informațiile corespunzătoare.

În plus, vă pot ajuta să identificați defecțiunile mașinii dumneavoastră.

Sper că aceste informații vă sunt de ajutor și solicitați manuale...

Cu sinceritate, Sathyrox...

Salut frate, caut manualul de service pentru încărcătorul Caterpillar 950F II. Am deja manualul de piese, dar trebuie să demontez transmisia. Dacă poți să-l obții, am și informații despre Komatsu, așa că te pot ajuta dacă ești interesat. Mulțumesc!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #39682 prin manual-mecanic
Bună ziua.
Am nevoie de manualul Caterpillar 416. Îl aveți? Mulțumesc.