Căutare MDM

Buletin

Manuale Caterpillar

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34762 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Manuale Caterpillar
Salut prietene, mă numesc Carlos. Am nevoie de manualul Cat E200B pentru demontarea utilajului, deoarece am avut niște probleme cu piesele. Apreciez anticipat ajutorul tău.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34993 prin manual-mecanic
Salut prietene, nu am niciun CAT E200B, am mult Terex. Ai ceva de la autogrederul CAT 12H sau o excavatoare CAT960F?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35257 prin manual-mecanic
Prietene, am nevoie de piesele și manualul de service pentru încărcătorul CAT 950F II. Îți apreciez ajutorul anticipat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35515 prin manual-mecanic
Bună dimineața, mă numesc Pablo și caut informații despre utilaje Caterpillar sau despre alți producători. Nu sunt sigur dacă cineva mi-ar putea oferi niște informații de bază care ar putea servi drept introducere în acest tip de utilaje. V-aș fi foarte recunoscător pentru contribuția dumneavoastră, deoarece sunt student la electromecanică auto. Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35589 prin manual-mecanic
Bună ziua, bună ziua. Sunt nou în domeniu. Mă puteți ajuta? Am o autogreder 140-H și problema este că nu pot schimba vitezele din a 2-a în a 4-a. Am schimbat toate electrovalvele din sertarul din spate (cum mi s-a întâmplat și înainte), dar de data aceasta problema nu este rezolvată. Uneori cedează, alteori nu, și înainte să sun la Finanzauto, aș vrea să știu dacă mă puteți ajuta. Vă mulțumesc foarte mult și vă mulțumesc cu cele mai bune gânduri.