Căutare MDM

Buletin

Manual de utilizare Nissan Pickup din 1985

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #21973 prin manual-mecanic
Manual de utilizare Nissan Pickup din 1985, publicat de manual-mecanica
Salut forum! Am o camionetă Nissan americană, model 1985, cu 4 cilindri și 8 bujii. Cred că motorul este un Z24. Are o transmisie standard și caut manualul de reparații ca să o pot face să funcționeze la 100%. Ceea ce am nevoie cel mai mult este partea electrică (bordul de bord și luminile). Mulțumesc și sper că mă puteți ajuta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33293 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manualul camionetei Nissan din 1985
Bună ziua, sper că ți-ai rezolvat problema. Am aceeași problemă și nu găsesc manualul. Dacă ai rezolvat-o, am vrut să te deranjez să văd dacă mi-o poți oferi. Mulțumesc. Paște fericit!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33448 prin manual-mecanic
Salut, nu am găsit încă manualul, dar dacă îl găsesc, îl voi încărca pe forum.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33582 prin manual-mecanic
salut salut
:râde: :râde:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33583 prin manual-mecanic
Salut Erish, voiam să te întreb dacă ai demontat încuietorile de la Nissanul tău Z24 din 1985. Uite, eu am demontat-o pe a mea și are o încuietoare sigură, asigurată de o șaibă metalică și apoi de una de bronz. Dacă ai demontat-o pe a ta, poți să-mi spui dacă acesta este cazul sau dacă șaiba aceea de bronz nu se potrivește acolo pentru că nu se potrivește și pe cealaltă parte și când o pun, se prinde, dar se crăpă ca o conservă care lovește ceva de genul ăsta. Ruuuutk Ruuuuuuuuuuuutk Ei bine, îți mulțumesc pentru atenție.