Căutare MDM

Buletin

Manual de utilizare Fiat Palio Adventure 2008

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #21950 prin manual-mecanic
Manual de utilizare Fiat Palio Adventure 2008 Publicat de manual-mecanica
Salutări membrilor forumului, solicit ajutor în obținerea manualului de utilizare pentru Fiat Palio Adventure din 2008 sau manualul de service pentru vehiculul respectiv.
Apreciez orice ajutor sau îndrumare pe care mi-o puteți oferi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #21951 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de utilizare Fiat Palio Adventure 2008
Ce motor are Palio-ul?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #21972 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de utilizare Fiat Palio Adventure 2008
Fiat Palio Adventure Motor 1.8

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #22027 prin manual-mecanic
Da, trebuie să știu, pot să-ți aduc ceva? Pot să-ți spun ceva despre mașină. Ei bine, aștept mesajul tău.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #22063 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc, Agadesco, pentru atenție. Aș dori să am manualul de utilizare, deoarece am un vehicul cu aceste caracteristici. Manualul atelierului este, de asemenea, foarte util, deoarece de obicei efectuez singur reparațiile mecanice. V-aș aprecia dacă aveți unul dintre acestea. Ați putea să-mi furnizați o copie sau chiar să-mi spuneți cât costă? Vă mulțumesc încă o dată.