Căutare MDM

Buletin

Manual de piese și mecanică Daihatsu Terios 2004

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2166 prin manual-mecanic
Noapte bună, tovarăși

Sunt nou pe forum și am o rugăminte, sperând că mă poate ajuta cineva. Am nevoie urgentă de Manualul de Piese și de Manualul de Mecanică pentru camioneta Daihatsu Terios 2004-2005. Dacă cineva le-ar putea încărca pe acest site, aș fi extrem de recunoscător.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #4662 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual de piese și mecanică Daihatsu Terios 2004
Am nevoie de manualul tehnic și de piese pentru un Terios din 2002. Cred că este același și pentru modelul 2004-2005. Am unul foarte simplu; voi vedea dacă ți-l pot trimite; poate îți va fi de folos. Dar dacă cineva are unul mai complet, aș aprecia.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12535 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual de piese și mecanică Daihatsu Terios 2004
Vă rog, am nevoie de manualul acela.

Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18689 prin manual-mecanic
Bună ziua, ați putea, vă rog, să încărcați manualul Terios?
Acest model lipsește din baza de date a site-ului.
Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30642 prin manual-mecanic
Bună seara, ați putea să-mi trimiteți, vă rog, manualul de reparații pentru Terios-ul din 2005? Am încercat să-l descarc de pe linkul de aici, dar nu am reușit. Adresa mea de e-mail este Vă mulţumesc pentru ajutor