Căutare MDM

Buletin

MANUAL DE ATELIER SEAT MARBELLA ANUL 88 4 VITEZE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21043 prin manual-mecanic
Bună dimineața, membri ai forumului. Aș dori să-mi spună cineva de unde pot obține un manual de service complet cu toate listele de piese pentru Seat Marbella. Am unul, dar nu cred că este complet. Am o problemă cu radiatorul de încălzire și trebuie să știu pașii pentru a-l demonta, înlocui și a pune mașina din nou în funcțiune. Mulțumesc tuturor. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21265 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: MANUAL DE ATELIER SEAT MARBELLA ANUL 88 4 VITEZE
:woohoo: Salut, adresa mea de e-mail este Cred că am ce ai nevoie, trimite-mi un e-mail ca să-ți pot transmite și tu informațiile și ți le voi trimite prin poștă.
Salutări Luis

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 zile #27048 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: MANUAL DE ATELIER SEAT MARBELLA ANUL 88 4 VITEZE
Salut Lmorios, poți să-mi trimiți manualul Panada dacă îl mai ai? De fapt, am o Narbella din '95, cred că e aceeași, dar mi s-a spus că sunt practic la fel. Mulțumesc. fie pa

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 11 luni #52766 prin manual-mecanic
Salut! Poate cineva să-mi dea manualul de service Marbella? Tocmai am moștenit unul și vreau să-l actualizez!

Mulțumesc foarte mult!