Căutare MDM

Buletin

date despre fiat punto gt 1400cc turbo 1997

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #20995 prin manual-mecanic
Fiat Punto GT 1400cc Turbo 1997 date Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, aș dori să știu dacă cineva mă poate ajuta să repar un Fiat Punto GT 1.4 turbo din 1997, deoarece am căutat peste tot manualul și nu l-am găsit. :nesigur: :nesigur: , dar am nevoie urgentă de el, am trimis deja pe pagină mai multe manuale de atelier destul de bune (aștept să fie încărcate ca să le puteți descărca și voi, deși mi-a luat mult timp să le primesc) dar mai mult decât orice este pentru a ajuta un prieten care nu știe ce să facă cu mașina dar nici nu vreau să o demontez fără să am datele originale pentru că în loc să o repare ar putea ajunge mai rău decât au lăsat-o alți mecanici care au fost de încredere pentru că au demontat și reasamblat motorul la întâmplare și fără să aibă datele tehnice ale vehiculului.:( :( :( :( :( Dacă nu puteți trimite manualul, trimiteți-mi datele la adresa mea de e-mail MSN, care este dar ar trebui să fie cu adevărat de încredere sau doar fotografii din manual.

Ca și cadou, îți trimit manualul complet pentru Subaru Impreza, toate versiunile OK, în format PDF.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.