Căutare MDM

Buletin

Manual NISSAN YD22

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20946 prin manual-mecanic
Manual NISSAN YD22 Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, caut manualul pentru NISSAN YD22, nu-l găsesc nicăieri, sau poate este cu altul despre care nu știu. Vă rog, dacă mă puteți ajuta, v-aș fi foarte recunoscător.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20954 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual Nissan YD22
Poți să-l cauți pe Scribd, s-ar putea să apară acolo.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21002 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru recomandare, dar manualul de service nu este inclus. Este inclus doar sistemul common rail Nissan. Este încă foarte bun. Poate are alt nume sau cineva știe ce alt nume are Nissan YD22.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21004 prin manual-mecanic
Verifică dacă este același motor ca Nissan Almera. Am găsit-o astfel: am introdus numele Nissan YD22 în Google Images și a apărut imaginea cu aceasta. Este posibil să fie vândută ca Almera în alte țări. Singurul care poate ști asta ești tu, deoarece atunci când vezi fotografia vei vedea dacă este același cu al tău. Totuși, manualul Almera este disponibil pentru descărcare pe această pagină, dar aceste manuale sunt din 2000, 2001 și 2003. Nu știu dacă acest sfat te va ajuta, dar dacă a funcționat pentru tine, spune-ne ca să-l putem ține cont de orice întrebări ai putea avea. Bine. B) B) :râde: :râde:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21040 prin manual-mecanic
Bună ziua:
Am descoperit că motorul ăla este cunoscut sub numele de seria Nissan B15. Vezi dacă poți găsi ceva și spune-ne. Bine.B) B) :râde: :râde: ;)