Căutare MDM

Buletin

AICI AVEȚI MANUALUL DAIHATSU TERIOS

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 4 luni #46618 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica pe această temă : IATĂ MANUALUL DAIHATSU TERIOS
Caut un manual pentru Terios 1.5 cmc din 2008. Dacă cineva are unul, mi-l poate trimite?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 2 luni #46989 prin manual-mecanic
Bună ziua, am nevoie urgentă de manualul de service pentru Toyota Terios New Wild din 2008. Vă spun că s-au stricat vitezele, primele trei viteze (1, 2, 3) sună foarte rău. Când apăs ambreiajul nu mai scot niciun sunet, a patra și a cincea nu scot niciun sunet când merg, mecanicul îmi spune să caut rulmenții dar nu știe măsurătorile. Vă rog, dacă cineva dintre voi mă poate ajuta cu manualul de service sau specificațiile mașinii, vă rog, adresa mea de email este

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 1 lună #47298 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema : IATĂ MANUALUL DAIHATSU TERIOS
Vei avea manualul să mi-l oferi, , mulțumesc!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #47744 prin manual-mecanic
Prietene, am încercat să descarc manualul și pagina nu este disponibilă. Am scanat manualul și îmi arată codurile 16 și 51, dar nu înțeleg semnificația. Adresa mea de e-mail este pentru mai multe informații

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #47829 prin manual-mecanic
Salut, sunt nou. Îmi puteți spune de unde pot descărca manualul de demontare pentru Daihatsu Terios din 2000? Mi s-a vândut unul care a stat în pană 7 luni și are furtunurile slăbite peste tot și nu ajunge combustibil în rezervorul de pe lateralul motorului.