Căutare MDM

Buletin

AICI AVEȚI MANUALUL DAIHATSU TERIOS

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #34356 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema : IATĂ MANUALUL DAIHATSU TERIOS
ACOLO AM ÎNCĂRCAT CEL DIN SERIA A DOUA ÎN ENGLEZĂ... NICI NU ARE SUBFOLDER, L-AM ÎNCĂRCAT DOAR ÎN MANUALELE DE ATELIER.

SALUTĂRI

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #34357 prin manual-mecanic
Salut băieți, manualul pentru această mașină a făcut furori. Îmi cer scuze pentru întârzierea cu care am ajuns, am fost foarte ocupat. Foarte curând (dacă pot, azi sau mâine) voi încărca linkurile către cele 2 manuale pe care le există sau pe care le am pentru Terios și voi încărca și linkurile către programul microcat Daihatsu Terios, adică programul de piese și depanare pentru această mașină. Ok, cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #34358 prin manual-mecanic
BUNĂ TONI. ESTE O MAȘINĂ CU PUȚINE INFORMAȚII, DEOARECE A FOST VÂNDUTĂ ÎN PUȚINE LOCURI, UNDE EXISTĂ MAI MULTE ESTE ÎN SANTO DOMINGO ȘI VENEZUELA.
LE-AM ÎNCĂRCAT DEJA PE AMBELE AICI ÎN ENGLEZĂ (SERIA 1 ȘI A DOUA). LE AI ÎN SPANIOLĂ? AI CEVA DESPRE CUTIA DE VITEZE AUTOMATĂ MAI DETALIAT DECÂT MANUALUL ÎN ENGLEZĂ?

TOCMAI AM VĂZUT CĂ CINEVA A ÎNCĂRCAT UN ALT TERIO 97 ÎN ENGLEZĂ. MĂ VOI UITA LA EL.
DACĂ AL TĂU E ÎN SPANIOLĂ... TRIMITE-L ACUM!!

SALUTĂRI
MARCELO

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #34359 prin manual-mecanic
Al meu este în engleză, tradus în spaniolă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #34360 prin manual-mecanic
BUNĂ DIN NOU, DACĂ ESTE TRADUS, ESTE ÎN SPANIOLĂ, DOAR CĂ ESTE O TRADUCERE FĂCUTĂ DE UN PROGRAM CARE NU SE ÎNȚELEGE DELOC. DACĂ ESTE O TRADUCERE FĂCUTĂ DE UN TRADUCĂTOR CARE CUNOAȘTE ENGLEZĂ TEHNICĂ, AR FI GROZAV. AM
PROGRAME DE RECUNOAȘTERE A TEXTULUI (A ORICE TIP DE IMAGINE) ȘI AM ÎNCERCAT TOȚI TRADUCĂTORII FĂRĂ REZULTATE DE ÎNȚELES.... TRADUCEREA IEȘE ÎNTOTDEAUNA PROASTĂ.

EVITANȚI, SPER. MULȚUMESC
FOARTE MULT,
MARCELO.