Căutare MDM

Buletin

AICI AVEȚI MANUALUL DAIHATSU TERIOS

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #34133 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema : IATĂ MANUALUL DAIHATSU TERIOS
BUNĂ TONI, AM VĂZUT CĂ AI MANUALUL TERIOS, DAR LINKUL ESTE CĂZUT. MI-L POȚI TRIMITE? AM NEVOIE DE CUTIA DE VITEZE AUTOMATĂ PENTRU UN TERIOS DIN 1998 ÎN SPANIOLĂ, MAI CONCRET, NU ȘTIU CU CE MODEL VINE.
MULȚUMIRI DIN ARGENTINA
MARCELO

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #34330 prin manual-mecanic
:ohmy::aha:

SALUTĂRI ÎN MLINK-URILE RECOMANDATE DE VOI, MEGAPLOUD ESTE ELIMINAT ȘI NICI CELĂLALĂ LINK NU EXISTĂ. CUM POT OBȚINE MANUALUL DE ATELIER ȘI PIESELE UNUI TERIOS? MULȚUMESC ANTICIPAT

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #34331 prin manual-mecanic
DACA AI PUTEA SĂ-MI TRIMITEȘTI MANUALUL, ESTE UN TERIOS SINCRON SAU UN MANUAL DIN 2003 DIN VENEZUELA, PE EMAIL?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #34348 prin manual-mecanic
Dacă ați primit manualul, vă rog să-l trimiteți mai departe, deoarece se pare că utilizatorul nu mai vizitează forumul și linkul nu funcționează.
Am manualele în engleză, dar aș avea nevoie de unul în spaniolă sau de unul mai detaliat despre transmisia automată.
Cu cele mai bune urări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #34355 prin manual-mecanic
TOCMAI L-AM ÎNCĂRCAT, ÎN ENGLEZĂ 1998-2002 (PRIMA SERIE) ESTE ÎN ENGLEZĂ.
NU ȘTIU UNDE VA DUCEA DIN CE L-AM TRIMIS LA „MANUALE DE ATELIER”, DEOARECE MARCA „DAIHATSU” NU ARE UN SUBFOLDER PE PAGINĂ. SPER SĂ O FACĂ CA SĂ POT ÎNCĂRCA MANUALUL SERIEI A DOUA ÎN ACELAȘI FOLDER

. P.S. DACĂ CINEVA ARE UN MANUAL DE TRANSMISIE AUTOMATĂ MAI AMPL DECÂT CEL PE CARE L-AM ÎNCĂRCAT EU, AȘ APRECIA.

SALUTĂRI TUTUROR