Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de manualul de service pentru Mercedes Sprinter.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #20346 prin manual-mecanic
Salut prietene, am cumpărat un Mercedes Sprinter din 2001 și ei bine, trebuie să fac mai multe reparații și aș vrea să le fac cu manualul ca să nu demontez mai mult decât este necesar, dar și să verific dacă totul este la locul lui și că nu lipsește nimic sau nu este defect, deoarece a trebuit să schimb unitatea de control a Sprinterului din cauza unor probleme foarte ciudate și cred că fostul proprietar a fost cam stângaci și un amator tipic care atinge totul și strică totul sau lasă totul pe jumătate terminat. Dacă cineva m-ar putea ajuta, aș aprecia foarte mult. Știu că există unul în engleză, nu mă deranjează dacă este în engleză, spaniolă...
Mulțumesc și sper că mă poți ajuta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #20360 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Am nevoie de manualul de service Mercedes Sprinter
Salut prietene, am un Dodge Sprinter din 2006. Are aceeași tehnologie ca și Mercedes. Nu știu dacă îți este de folos. Salutări de la 2 ruedas.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #20381 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Am nevoie de manualul de service Mercedes Sprinter
Salut,

iată niște informații, poți încerca...

Salutări

:) SPRINTER