Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de manualul de service Mercedes Sprinter

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #20346 prin manual-mecanic
Salut prietene, am cumpărat un Mercedes Sprinter din 2001 și trebuie să fac câteva reparații. Aș vrea să folosesc manualul ca să nu demontez mai mult decât este necesar și să pot verifica dacă totul este la locul lui și că nu lipsește nimic sau nu este defect. A trebuit să înlocuiesc ECU-ul Sprinter-ului din cauza unor probleme foarte ciudate și cred că fostul proprietar era cam neîndemânatic și amatorul tipic care atinge totul și ajunge să spargă totul sau să-l lase neterminat. Dacă cineva mi-ar putea da manualul, aș aprecia foarte mult. Știu că există unul în engleză, dar nu mă deranjează dacă este în engleză, spaniolă sau orice altceva.
Mulțumesc și sper că mă poți ajuta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #20360 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica pe tema : Am nevoie de manualul de service Mercedes Sprinter
Salut prietene, am un Dodge Sprinter din 2006. Are aceeași tehnologie ca Mercedes. Nu știu dacă te ajută. Salutări de pe două roți

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #20381 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica pe tema : Am nevoie de manualul de service Mercedes Sprinter
Salut,

iată câteva informații pe care le poți încerca...

SPRINTER

.

:)