Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de manualul pentru un Nissan Sentra B 13.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12924 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am nevoie de Manualul pentru un Nissan Sentra B 13
Bună ziua, sunt student la mecanică și trebuie să fac niște lucrări la motorul GA16DE.
Dacă ați putea să-mi trimiteți manualul, v-aș fi foarte recunoscător.
Adresa mea de e-mail este:
Mulțumesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12992 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am nevoie de Manualul pentru un Nissan Sentra B 13
Prietene, dacă poți să mi-l trimiți.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13141 prin manual-mecanic
Bună ziua, aș dori să primesc acces la manualul Sentra B13, vă rog. Aș dori să știu cum pot schimba singur unele lucruri la mașină, cum ar fi filtrul de ulei al transmisiei automate, filtrul de ulei etc. Mulțumesc. Vă rog să mi-l trimiteți dacă este posibil. @hotmail.com mulțumesc

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #17698 prin manual-mecanic
Salut prieteni, am nevoie să-mi furnizați manualul Nissan B13. Am nevoie urgentă de el. Ar fi tot ce ține de motor, vă rog și vă mulțumesc. Adresa mea de e-mail este

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #17743 prin manual-mecanic
Mi-ar plăcea foarte mult să am manualul ăla, deoarece fratele meu are unul.